м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

КП "БВАК" порадувало учнів підшефної школи - БНВО "Звитяга"- екскурсією по авіаційним потужностям підприємства

06.04.2017

  Щоб показати дітям мікрорайону Гайка територію авіаремонтного заводу, де раніше в більшості працювали їх дідусі, бабусі та батьки, а також розширити їх світогляд про авіацію міста, КП "БВАК" організувало для учнів 3-4-х класів БНВО "Звитяга" захопливу поїздку на підприємство. Екскурсію провів заступник директора авіаційного комплексу Олександр Пасічник.

 

  З перших хвилин поїздки по підприємству, коли діти через вікно споглядали на величезні літаки, стало зрозуміло, що для них ця екскурсія є візуалізацією розповідей їх близьких і рідних. Один перед одним діти з гордістю вихвалялись, що тут працювали чи працюють їх тато, мама чи дідусь.

 

  А коли школярі були на аеродромі, їм ще й неабияк поталанило побачити на власні очі як приземляється і злітає літак. Дитячої радості та захопленню не було меж.

 

 Також малечі показали повітряні судна малої авіації. Побачивши директора аероклубу "Пілот" Костянтина Бричку, діти допоки не почули від нього відповіді на всі запитання, не відпустили його.

 

 Такий надзвичайно високий рівень допитливості серед школярів відзначив і заступник директора КП "БВАК" Олександр Пасічник. Він з радістю задовольняв інформаційний інтерес усіх учнів, розповідаючи та показуючи 90-річну історію авіаційної галузі Білої Церкви.

 

  Крім того, у ході екскурсійної програми школярі побачили літаки Іл-76 та Ан-12, відвідали літакові ангари та мали можливість спостерігати за технічним обслуговуванням авіаційних гвинтів літака Ан-12. Як виявилось, одним із спеціалістів був тато учениці школи.

 

 На завершення екскурсії та цікавого показу літаків юні "звитяжці" щиро подякували керівництву КП "БВАК" за чудово організований захід і пообіцяли ввечері обов'язково поділитись своїми враженнями з рідними для них людьми.

 

 Коментар вчителя БНВО "Звитяга"  Бондаренко Людмили Володимирівни: "Діти наскільки вражені масштабами виробництва, що не могли пробути ні хвилини без запитань. Їм все було цікаво. Вони помічали все до найменшої деталі, на які б доросла людина навіть не звернула увагу. Нам неймовірно сподобалась екскурсія, особливо розуміючи, що це підприємство нам не чуже. Переконана, що сьогодні ми зробили дуже добру справу, оскільки, можливо, через багато років хтось із цих дітей вирішить продовжити авіаційну династію свого роду".    

 

Більше фото можна переглянути за посиланням